Antena 3 CNN Externe Abia acum s-a aflat! Ce au făcut pompierii britanici, cu puțin timp înainte de izbucnirea incendiului devastator de la Grenfell Tower

Abia acum s-a aflat! Ce au făcut pompierii britanici, cu puțin timp înainte de izbucnirea incendiului devastator de la Grenfell Tower

Pompierii britanici au fost chemați inițial pentru stingerea unui incendiu minor provocat de un frigider care a explodat în noaptea fatidică în care au murit zeci de oameni.

Potrivit The Telegraph, pompierii părăseau Grenfell Tower când flăcările au cuprins dintr-o dată fațada clădirii, culmea, în partea opusă locului în care a izbucnit inițial incendiul.

Primele echipaje chemate la fața locului credeau că au stins focul și au rămas surprinși să vadă cum flăcările se ridicau agresiv pe partea laterală a clădirii, chiar în momentul în care se pregăteau să plece.

În acel moment, pompierii au început să le ceară oamenilor să-și părăsească locuințele, pentru a se salva.

Informațiile apar într-un raport care va atârna foarte greu în viitoarele procese care vor fi intentate de păgubiți companiei care s-a ocupat de anveloparea clădirii de locuințe.
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă