Antena 3 CNN Actualitate Social Acuzații grave la adresa unui profesor din Pucioasa: „Fiul meu ne-a spus ce le face în timpul orelor”

Acuzații grave la adresa unui profesor din Pucioasa: „Fiul meu ne-a spus ce le face în timpul orelor”

Acuzații grave în învățământul românesc. Un profesor de cultură civică din Pucioasa, judeţul Dâmâboviţa, este acuzat că le spune vorbe deochiate elevilor şi le cere să-l sărute, în special băieţilor.

Mai mulţi elevi s-au plâns părinţilor că profesorul de cultură civică ar avea un comportament cel puţin dubios faţă de ei. Copiii susţin că profesorul i-ar mângâia şi le-ar cere obsesiv să-l sărute şi că de multe ori le-ar face declaraţii care n-ar fi la locul lor. Autorităţile locale şi superiorii profesorului au demarat, pe rând, anchete. Între timp, părinţii au prins curaj şi au mers vineri, 1 noiembrie, să-i ceară socoteală cadrului didactic, dar acesta nu a fost de găsit la şcoală. A plecat într-o tabără şcolară.

„Ne-a spus că domnul profesor de civică îi pupă pe frunte, chiar l-a pupat şi pe al meu, îl mângâie şi l-am întrebat: numai pe tine sau şi pe colegi. A spus nu, şi pe colegii mei. Pe frunte, pe obraz, mi-a spus copilul. Şi l-a întrebat pe un coleg dacă îl iubeşte, că el i-a spus că îl iubeşte. Copiii sunt mari, au 12, 13 ani şi realizează treburile astea. Chiar a venit acasă şi mi-a spus: mamaie, uite ce se întâmplă”,  a povestit Arghir Petruţa, bunica unui elev de clasa a 7-a, pentru Adevărul. Cadrul didactic, ce predă şi religie, se pare că are o obsesie pentru băieţi. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă