Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, în șoc după dezvăluirile lui Gigi Becali

Adrian Năstase, în șoc după dezvăluirile lui Gigi Becali

Gigi Becali a făcut recent o serie de dezvăluiri despre felul în care s-au dat verdictele în unele dosare de renume. Latifundiarul a povestit că a aflat de la verișoara sa, fosta judecătoare Sofica Dumitrașcu, că în cazul lui Adrian Năstase a existat un verdict care a fost schimbat ulterior. Becali a dat de înțeles că fostul premier primise în primă fază o pedeapsă la închisoare cu suspendare.

''Eu știu doar ce îmi spunea mie Sofica Dumitrașcu, Dumnezeu să o ierte. De exemplu, știu cum a fost condamnat Năstase, dar mi-e frică să zic, știu cum i s-a cerut să fie achitat primarul de la Cluj, Sorin Apostu. I s-a cerut ei să fie achitat. Eu spun ce mi-a spus mie Sofica, n-am nicio probă. Eu v-am spus că i s-a cerut și aia a supărat-o și i-a dat pedeapsă mai mare din cauza asta. Cum a fost condamnat Năstase mi-e frică să zic.(...) Nu spun nici nu, nici da, că trebuie să povestesc tot cum s-a întâmplat. Trebuie să povestesc de la A la Z, ce s-a întâmplat și cu o zi înainte, că nu s-a înâmplat doar în camera de deliberare, s-au întâmplat cu o zi înainte mai multe lucruri'', a spus Gigi Becali într-o emisiune TV.

''Este clar că în cazul procesului meu justiția nu a funcționat independent și au existat presiuni asupra judecătorilor'' a declarat Adrian Năstase, într-o intervenție în emisiunea ''Previziuni'' de la Antena 3, ca reacție la dezvăluirile lui Gigi Becali.

Subiecte în articol: Gigi Becali Adrian Nastase
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari