Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu, despre ce nu a spus premierul Cîţu în conferinţa de presă: "Plan de amenzi pentru români"

Adrian Ursu, despre ce nu a spus premierul Cîţu în conferinţa de presă: "Plan de amenzi pentru români"

Realizatorul emisiunii Exces de Putere de la Antena 3, Adrian Ursu, a comentat în stilul său caracteristic ultima conferinţă de presă a premierului Florin Cîţu, de vineri seară, când a anunţat adoptarea bugetului pentru 2021. În document, spune jurnalistul, este prevăzut un plan de amenzi şi chiar depăşirea lui, pentru ca bugetul să fie mai mare.

de Cristi Popovici    |   

"Gata, e oficial! S-a anunţat, totul va fi bine!" - cu acest mesaj ironic şi-a început emisiunea de vineri seară jurnalistul Adrian Ursu, făcând aluzie la relaxarea cu care premierul Florin Cîţu a anunţat adoptarea bugetului pentru anul 2021.

"S-au reglat toate dereglările, s-au corectat toate lucrurile incorecte şi intrăm într-o nouă eră a guvernării competente, a banilor împărţiţi cu multă chibzuinţă, a domeniilor care vor prospera după ce acest cabinet va aloca sume importante pentru investiţii. A fost emisiunea "Noapte bună, copii", prezentată chiar de premierul Florin Cîţu", şi-a continuat monologul Adrian Ursu.

"De luni, om vedea noi ce se mai taie, cine va fi dat afară", a spus jurnalistul cu trimitere la anunţul făcut chiar cu o zi în urmă de un director al Poştei Române care a spus că 21% din angajaţii instituţiei vor fi daţi afară. "Noapte bună, români, până luni, când vor veni tăierile", a concluzionat realizatorul tv.

Plan de amenzi pentru români

Adrian Ursu a prezentat şi lucrurile ascunse din stufosul proiect de buget. Cel mai controversat lucru este un anume plan de amenzi, pentru sporirea bugetului.

"E prevăzut plan de amenzi! Nu doar atât, e prevăzut depăşire la planul de amenzi! Domnul Cîţu îşi fundamentează construcţia bugetară pe o creştere a volumului de încasări din amezi, pentru 2021 faţă de 2020. Ba mai mult, face o previziune tot pe creştere, an de an, până în 2024 pe principiul

Vedeţi întreaga secvenţă în clipul de mai jos.

 

Subiecte în articol: Adrian Ursu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust