Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandru se afla în barul din sat, când i-a venit un gând de-a dreptul nebunesc. Toată lumea s-a crucit când a aflat ce i-a trecut prin cap

Alexandru se afla în barul din sat, când i-a venit un gând de-a dreptul nebunesc. Toată lumea s-a crucit când a aflat ce i-a trecut prin cap

Alexandru se afla în barul din sat, când i-a venit un gând de-a dreptul nebunesc. Toată lumea s-a crucit când a aflat ce i-a trecut prin cap.

Mai ales, că toți locanicii din comuna Pungești, județul Vaslui, credeau că bărbatului i-a venit mintea la cap.

Dar nu a fost deloc așa. Bãrbatul în vârstã de 29 de ani, tatã a doi copii, a fost arestat dupã ce a violat o fatã de 14 ani. Acesta ar fi luat-o pe minorã de la barul din sat, chiar de sub ochii tatãlui ei.

A dus-o la marginea satului unde a profitat de ea. Alexandru Iosub este cunoscut în sat ca fiind o persoanã periculoasã, dupã ce în 2009 a violat o femeie în vârstã de 40 de ani, chiar sub ochii sotului ei, care zãcea la pâmânt dupã ce a fost bãtut de agresor. În plus, pe durata anchetei deschise vineri, politistii vasluieni au aflat cã bãrbatul ar fi profitat anul trecut si de sora sotiei lui, o minorã în vârstã de doar 13 ani. Cu toate acestea, toatã lumea îl vrea acasã pe cel poreclit Creangã, pentru cã este un “tatã bun si un bãiat muncitor”.

Sase ani a stat închis Alexandru Iosub din satul Armãsoaia, comuna Pungesti, dupã ce în anul 2009 si-a bãtut joc de o femeie chiar sub ochii sotului ei. Înainte de a profita de victimã, agresorul i-a bãtut bãrbatul apoi l-a pus sã se uite cum o siluieste pe biata femeie. În 2015, Creangã a iesit din penitenciar si toatã lumea credea cã anii de temnitã l-au dat la brazdã. Imediat dupã eliberare, acesta s-a cãsãtorit si si-a întemeiat o familie. În prezent are doi copii, iar al treilea e pe drum. Nu va apuca sã asiste însã la nasterea lui pentru cã, cel mai probabil, va fi trimis din nou în spatele gratiilor, scrie vremeanoua.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are