Antena 3 CNN Actualitate Social Ana, femeia din Suceava care și-a ucis trei bebeluși, s-a întors acasă. Are interdicție să intre în contact cu ceilalți copii ai săi

Ana, femeia din Suceava care și-a ucis trei bebeluși, s-a întors acasă. Are interdicție să intre în contact cu ceilalți copii ai săi

Ana Pardău, femeia în vârstă de 37 de ani din Poiana Negri care şi-a ucis trei prunci nou-născuţi în ultimii doi ani, este din nou acasă. Internată la Secţia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost evaluată de medici pentru a se stabili dacă a comis pruncuciderile cu discernământ, femeia a fost externată şi a revenit la domiciliu.

Culmea ironiei, deşi ceilalţi trei copii pe care femeia îi are cu soţul ei au fost daţi în grija unei mătuşi din partea tatălui, aceasta locuieşte în aceeaşi curte cu familia Pardău, astfel încât femeia este acum alături de copii fără nici o interdicţie.

Surprinde şi lipsa de reacţie a procurorului de caz, care nu a impus pe numele Anei Pardău nici o măsură restrictivă de libertate, astfel încât femeia poate părăsi nu doar localitatea, ci şi România, fără nici un fel de problemă, scrie Monitorul de Suceava.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are