Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Marin a divorțat. Vestea-bombă care a explodat în show-biz-ul românesc în 2017. Marile divorțuri ale anului

Andreea Marin a divorțat. Vestea-bombă care a explodat în show-biz-ul românesc în 2017. Marile divorțuri ale anului

Divorțurile anului 2017 au avut-o în prim plan pe Andreea Marin, prima dintre vedete care a deschis lista separărilor oficiale, la tribunal. Au urmat-o, apoi, Roxana Ciuhulescu, Maria Toader, Laurette, dar și Cici, de la Sistem.

Andreea Marin a divorțat în februarie 2017, la Judecătoria Buftea, încă de la cel de-al doilea termen, după ce, la primul, soțul său de atunci, fizioterapuetul turc, Tuncay Ozturk, nu s-a prezentat. Zâna a deschis procesul încă de la sfârșitul anului 2016, și a reușit să divorțeze, relativ repede. Niciunul dintre cei doi foști soți nu au dezvăluit care a fost motivul real care a dus la această separare. De la divorț, Zâna nu a mai vrut sub nicio formă să audă de fostul soț, sau să-și mai asocieze în vreun fel numele cu acesta.

Roxana Ciuhulescu a pus capăt mariajului în vara lui 2017, după nu mai puțin de zece ani de căsnicie. Vedeta a avut parte de un divorț liniștit, la notar, cu acrodul soțului său de atunci, Mihai Ivănescu. Cel pe care, ulterior, l-a acuzat că nu s-a interesat de fiica lor, Ana Cleopatra. Roxana s-a mutat cu fata sa din vila în care au locuit în timpul mariajului vedetei. Cele două stau, de asemenea, tot într-o casă la fel de luxoasă.

sursa: Libertatea

Subiecte în articol: divort Andreea Marin
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor