Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu probleme de comunicare și sensibilități exagerate

Horoscop 20 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu probleme de comunicare și sensibilități exagerate

Atenție la sensibilitățile celor din jur, să nu îi rănim. Trebuie să îi ajutăm, dacă putem, ne sfătuiește astrologul Camelia Pătrășcanu.

Horoscop Berbec - poate fi dificil pentru ei dacă nu interpretează corect ceea ce li se spune. Au nevoie de mai multă atenție.

Horoscop Taur - riscă o confruntare cu cineva, din cauza opiniilor diferite. Pe de altă parte, drumuri cu acte sau legi.

Horoscop Gemeni - nu au dispoziție pentru nimic, dar lista de obligații îi forțează să se mobilizeze. Ar putea tăia, totuși, câteva lucruri de pe listă.

Horoscop Rac - atmosferă dificilă în casă, nu au chef, cel mai bine ar fi să fie discreți și să nu dea prea mare atenție.

Horoscop Leu - discuții și întâlniri importante, sunt acolo și puține tensiuni. Sunt nemulțumiți dacă ei trebuie să intervină să corecteze greșelile altora.

Horoscop Fecioară - bani care pot fi cheltuiți, mai ales de dragul cuiva, pentru un eveniment sau pentru a nu dezamăgi pe cineva.

Horoscop Balanță - emoții, tensiuni în familie. Rezolvarea este în a avea răbdare și a înțelege la un nivel mai înalt viața și ce se întâmplă.

Horoscop Scorpion - atenționare de sănătate. Nu trebuie să se forțeze, cineva li se poate plânge, iar ei ar trebui să asculte.

Horoscop Săgetător - atenție la o relație, la un prieten. Nu se întâmplă lucruri bune și poate nu ar fi bine să se bage în treburi care nu îi privesc. 

Horoscop Capricorn - ar fi bine să analizeze dacă e rolul lor să intervină într-o situație financiară sau relațională. Ar trebui să fie mai discreți.

Horoscop Vărsător - își fac griji pentru o persoană aflată la distanță, poate își fac probleme cum să se reconecteze. Tact, delicatețe și poate scuze.

Horoscop Pești - ușoare complicații din partea unui apropiat, nu știu cum să-i vorbească și ce intenții are.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani