Antena 3 CNN Show Tabloid Au apărut imaginile! Vezi VIDEO cu incidentul în care a fost implicat MM Stoica

Au apărut imaginile! Vezi VIDEO cu incidentul în care a fost implicat MM Stoica

Mihai Stoica a fost implicat într-un incident într-un club din București, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar imaginile cu oficialul celor de la FCSB au fost publicate.

 Mihai Stoica se afla în club alături de fiica sa, Teodora și de iubitul acesteia, Dan Petrache, iar cei doi bărbați au fost implicați într-o altercație, mai întâi în interiorul clubului, iar apoi afară, cu bodyguarzii, potrivit imaginilo publicate de cancan.ro.

Vezi AICI VIDEO cu bătaia în care a fost implicat Mihai Stoica!

Am ieșit a 2 a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pt Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieșit din minți și am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deși părea că se liniștise. Nu-l cauționez, a greșit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pt familia sa, pt că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiționat, este familia mea.” a explicat Mihai Stoica, într-o postare pe Facebook.

Subiecte în articol: Mihai Stoica incident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște