Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Stănescu, „bugetarul cu 25 de joburi la stat”: Am doar trei joburi, am avut maximum cinci în acelaşi timp

Bogdan Stănescu, „bugetarul cu 25 de joburi la stat”: Am doar trei joburi, am avut maximum cinci în acelaşi timp

Bogdan Stănescu, actualmente consilier în cadrul Băncii Naţionale a României (BNR), care a intrat în atenţia publică anul trecut, prin numărul mare de funcţii ocupate la diverse companii de stat, a declarat, într-un interviu acordat agenţiei News.ro, că are în prezent doar trei funcţii, inclusiv cea de bază, de la banca centrală.

Acesta a declarat că a ocupat în acelaşi timp cel mult cinci funcţii, pe o perioadă scurtă, că nu a ocupat nici cumulat, în toată cariera sa, 25 de locuri de muncă în sectorul public şi că relatările despre numărul mare de joburi de la stat pe care le-ar ocupa au apărut în presă anul trecut, după ce a cerut implementarea unei decizii a Curţii de Conturi la Oil Terminal, ce ar fi favorizat statul în raport cu acţionarii minoritari.

"Primul meu job la stat a fost de consilier juridic la Direcţia Regională Vamală Galaţi, acolo am debutat, deşi dorinţa mea, după absolvirea Facultăţii de Drept, era să fiu notar. Pentru că am fost remarcat de cei de la Regionala Vamală ca un student bun, mi-au zis: n-are rost să cari valiza la notari, vino şi fă-ţi rodajul la stat, unde lucrurile sunt dure", a spus Stănescu, în interviul acordat News.ro.

El a vorbit pe larg şi despre relaţiile din ministere şi despre modul în care sunt administrate, în realitate, companiile de stat.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are