Antena 3 CNN Life Când s-a uitat pe ecografie mama a înmărmurit. Deşi nu avea un frate geamăn, copilul nu era singur în pântec

Când s-a uitat pe ecografie mama a înmărmurit. Deşi nu avea un frate geamăn, copilul nu era singur în pântec

Pe parcursul multor ani americanca Keri McCartney și soțul ei Chad au trăit fericiți împreună. Ei aveau patru copii și se pregăteau de nașterea celui de-al cincilea micuț. În săptămâna 23 de sarcină Keri s-a dus la spital ca să facă un consult ecografic. Însă după ce au examinat-o, medicii i-au dat o știre îngrozitoare: examenul ecografic a arătat că copilul are o tumoră gigantă, care aproape depășea prin dimensiunile sale corpul micuțului! Medicii nu mai văzuseră așa ceva, scrie punct.tv.

sursa foto: punct.tv

Cu toate că era benignă, tumora era periculoasă datorită mărimii sale uriașe, deoarece priva copilul de toate forțele vitale, tulburând în mod esențial fluxul sanguin.
Pentru a salva viața micuțului, medicii au hotărât să îndepărteze tumora chirurgical, fără să întrerupă sarcina. Și cu toate că probabilitatea unui rezultat pozitiv era de doar 10%, Keri a decis să riște.

Operația a durat 4 ore. Pentru relaxarea completă a uterului a fost necesară o anestezie de 7 ori mai profundă decât în operațiile obișnuite. Ca să fie incizat fără lezarea placentei, uterul a fost scos în totalitate din cavitatea abdominală a lui Keri. Din incizie au fost extrase fătul și tumora, în uter rămânând doar capul. Apoi tumora a fost îndepărtată, iar viitorul copil, care a stat în afara uterului aproximativ 20 de minute, a fost introdus înapoi în corpul matern.
Operația a fost reușită și peste 10 săptămâni Keri a născut o fetiță. Nou-născuta a fost numită Macie Hope. Al doilea nume al fetiței se traduce din engleză ca „speranță”.

sursa foto: punct.tv

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Raisa, fetiţa de 2 ani dispărută ieri din fața casei, a fost găsită moartă