Antena 3 CNN Actualitate Ce au găsit polițiștii în mașina bărbatului care a provocat accidentul în urma căruia un bebeluș a murit

Ce au găsit polițiștii în mașina bărbatului care a provocat accidentul în urma căruia un bebeluș a murit

Un copil de doar un an și un bărbat de 54 de ani au murit în urma unui accident petrecut pe Drumul European 85, duminică seara.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Accidentul s-a produs în zona localităţii Căldăruşeanca din judeţul Buzău.

Bărbatul a lovit în plin mașina în care cel mic se afla împreună cu părinții și bunica lui. Aceștia din urmă se află, în acest moment, în stare gravă la spital.  

Șoferul era singur în mașină la momentul accidentului. Acesta se îndrepta spre capitală când, pe o porțiune de drum drept, a intrat pe contrasens unde a acroșat un microbuz, apoi a lovit frontal un autoturism în care se afla o întreagă familie: tatăl, mama, bunica și copilul de 2 ani.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de salvare, dar și un elicopter SMURD. Medicii nu au mai putut face nimic însă pentru copil. Bunica acestuia a fost preluată de elicopter și transportată la un spital din Capitală în stare gravă.  

În urma accidentului, polițiștii au găsit în mașina bărbatului de 54 de ani vinovat de producerea accidentului mai multe medicamente, motiv pentru care există suspiciunea că acesta ar fi fost bolnav și i s-ar fi făcut rău la volan, moment în care nu a mai putut controla mașina, scrie știrileprotv.ro

Urmează că la necropsie să se stabilească cu exactitate cauza morții bărbatului.   

Subiecte în articol: accident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM