Antena 3 CNN Show Ce s-a găsit, de fapt, în sângele soțului Andreei Bălan

Ce s-a găsit, de fapt, în sângele soțului Andreei Bălan

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a fost tras pe dreapta de polițiști în tmp ce se afla la numai câteva străzi de locuința sa.

În urma verificării făcute de oamenii legii, George Burcea a rămas fără permis și s-a ales cu un dosar penal deoarece s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive

Procurorii au confirmat, acum, că este vorba despre cocaină. Actorul a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, iar rezultatul a fost pozitiv. Ulterior, George Burcea a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a „Cocaine”, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au spus procurorii, potrivit informațiilor transmise de click.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are