Antena 3 CNN Sport Tenis Ce scrie presa internațională, după înfrângerea Mihaelei Buzărnescu la Roland Garros

Ce scrie presa internațională, după înfrângerea Mihaelei Buzărnescu la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă clar de americanca Madison Keys, a 13-a favorită, cu 6-1, 6-4, duminică, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului. Celebrul L'Equipe a alocat spaţii importante întâlnirii.

Buzărnescu, cap de serie numărul 31, aflată pentru prima oară pe tabloul principal la Roland Garros, s-a înclinat după doar 65 de minute. Românca a jucat la nivelul său obişnuit doar în finalul meciului, însă revenirea ei a fost tardivă, iar Keys (23 ani, 13 WTA) a câştigat fără emoţii.

Presa de pretutindeni a fost cu ochii pe disputa româncei, povestea ei impresionând, în condiţiile în care în ultimul an şi jumătate a avut o ascensiune fulminantă.

"Keys a pus punct traseului frumos al Mihaelei Buzărnescu la Roland Garros", titrează L'Equipe, pentru ca apoi să detalieze subiectul: "Frumoasa săptămână pariziană s-a încheiat pentru Butărnescu, care o învinsese în turul precedent pe favorita 4, Elina Svitolina. Românca nu a făcut "categoria" în faţa finalistei de la US Open", transmite DigiSport.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"