Antena 3 CNN Life Culinar Cea mai mare greșeală pe care o fac toate gospodinele când pun varză la murat!

Cea mai mare greșeală pe care o fac toate gospodinele când pun varză la murat!

Cea mai mare greșeală pe care o fac toate gospodinele când pun varză la murat! Iată rețeta corectă!

Ce trebuie să ştim când alegem varză? Să fie bine coaptă, îndesată, albă şi cu foi subţirele (să–ţifie de folos la sarmale). Iar saramura se pregăteşte pe cântar: la fiecare 10 litri de apă câte 500 gr de sare grunjoasă, din cea potrivită pentru murături.

Cureţi bine butoiul de varză (îl speli şi-l zvânţi) apoi aşezi pe fundul lui câţiva butuci (mai scunzi) de lemn. Azvârli deasupra lor condimentele: crenguţe de cimbru, piper (legat însăculeţe de tifon), mărar uscat.

Continuarea, pe sevedetot.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot