Antena 3 CNN Actualitate Social Cutremurător! O străbunică îşi creştea nepotul în grajd

Cutremurător! O străbunică îşi creştea nepotul în grajd


Caz cutremurător în comuna Dumbrăveni, din Constanţa. Un copil de doi ani şi străbunica lui au ajuns la spital aproape degeraţi de frig. Cei doi locuiau într-un grajd, printre porci.

În nopţile geroase, bătrâna îl strângea la piept pe micuţ pentru a-l încălzi şi a-i da o şansă să supravieţuiască, să se facă mare şi poate într-o zi să îşi schimbe norocul.

Georgică a topit inima angajaţilor din spitalul de pediatrie. Ochii lui albaştri par să-şi fi recuperat seninătatea şi speranţa unei vieţi mai bune, chiar dacă mama lui l-a abandonat. De cealaltă parte, străbunica a fost externată, după ce a primit tratament.

Autorităţile locale spun însă că micuţul nu se mai poate întoarce în grajd. „Mama (n.r. copilului) e fugară, bunica e handicapată, iar străbunica e imobilizată. Deci copilul acela nu poate veni înapoi”, a precizat Gheorghe Cenușă, primarul comunei Dumbrăveni, pentru reporterntv.ro.

Fără îndoială o copilărie tristă, dar care, datorită vârstei, poate fi lăsată în urmă. De cealaltă parte, străbunica nu va mai putea fi consolată, dar ştie că a făcut tot ce a putut. Ar fi plătit cu viaţa ca micuţul să fie bine. Şi e tot ceea ce îşi doreşte.
 


Subiecte în articol: nepot
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noua fabrică din România care se deschide după Paște