Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Ce planuri își face Dacian Cioloş, înainte de alegerile parlamentare. ”Aşa cum stau lucrurile acum, mă văd ...”

Ce planuri își face Dacian Cioloş, înainte de alegerile parlamentare. ”Aşa cum stau lucrurile acum, mă văd ...”

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Premierul Dacian Cioloş spune că în următorii 2-3 ani se vede tot în ţară, contribuind la anumite proiecte, "gând la gând cu bucurie" cu soţia sa, care doreşte să rămână în România.

"Oricum, în următorii 2-3 ani, aşa cum stau lucrurile acum, dacă o să fie şi condiţiile în aşa fel încât la ceea ce mă gândesc eu acum să se poate face, mă văd într-un fel sau altul în ţară, în România, contribuind la anumite proiecte", a declarat, la Digi24, Dacian Cioloş.

El a explicat că, după finalizarea mandatului de premier, nu şi-a programat ''ceva'', arătând că singura ofertă pe care a primit-o este din partea unor partide pentru a continua la Palatul Victoria.

"Aşa cum atunci când mi-am terminat mandatul la Ministerul Agriculturii nu mi-am prevăzut ceva pentru ce urma imediat, când am terminat mandatul la Comisia Europeană nu mi-am prevăzut ceva imediat, la fel nici acum. Nu mi-am pus problema, nu am avut legătură cu nimeni şi singura ofertă de job pe care am primit-o este din partea unor partide - să continui cu un mandat de prim ministru", a arătat Cioloş.


 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș