Antena 3 CNN Politică Deputat USR, omagiu conducătorului-iubit Nicușor Dan: A făcut un gest care va rămâne în istoria politicii contemporane

Deputat USR, omagiu conducătorului-iubit Nicușor Dan: A făcut un gest care va rămâne în istoria politicii contemporane

Un deputat USR publică un omagiu care l-ar fi făcut invidios și pe tovarășul Nicolae Ceaușescu. Semn că limba de lemn are trecere și în democrație, nu doar în comunism.

Surescitat de revenirea lui Nicușor Dan în USR pentru a facilita validarea de către instanță a Alianței USR-PLUS în cursa pentru alegerile europarlamentare, Mihai Goțiu plonjează într-un laudatio de pomină.

"MULȚUMIM, NICUȘOR DAN! Un gest pentru istorie și pentru schimbarea României

Adevăratul caracter al unui om îl afli în momentele critice. O dată în plus, Nicușor Dan a dat dovadă de RESPONSABILITATE și GENEROZITATE, lucruri atât de rare în rândul liderilor politici autohtoni.

Revenirea (sper că nu doar de scurtă durată în USR), pentru a oferi o șansă suplimentară Alianței USR – PLUS să câștige contestația la Înalta Curte de Casați și Justiție (ÎCCJ) pentru înscrierea în cursa pentru europarlamentare e un gest rarisim la noi în politică: să faci ceva în interesul cetățenilor fără să negociezi ori să pretinzi vreun avantaj pentru tine. Cu atât mai mult cu cât ar fi existat suficiente motive și justificări personale pentru a nu face un astfel de demers.

Dincolo de cât de mult a contat sau nu a contat semnătura lui în decizia ÎCCJ, care a dat câștig de cauză Alianței USR – PLUS, ceea ce a făcut Nicușor Dan e un gest care va rămâne în istoria politicii contemporane, iar cei care am trăit la maxim emoțiile acestor zile ni-l vom aminti și-l vom povesti mult timp de acum înainte.

Nu Alianța USR – PLUS a fost salvată de Nicușor Dan prin gestul lui, ci încrederea că România poate fi schimbată în bine!", scrie Goțiu. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"