Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire macabră în Giurgiu. Un bărbat a fost găsit spânzurat în casă. Omul ar fi violat fata de 11 ani a concubinei lui

Descoperire macabră în Giurgiu. Un bărbat a fost găsit spânzurat în casă. Omul ar fi violat fata de 11 ani a concubinei lui

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, acuzat de lipsire de libertate şi de viol asupra unei minore de 11 ani din localitate, a fost găsit spânzurat. 

"Poliţiştii Secţiei Rurale numărul 7 Băneasa au fost sesizaţi astăzi de către un bărbat din comună cu privire la faptul că vecinul său s-a spânzurat. A fost constituită o echipă operativă complexă, condusă de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a fost constatat faptul că cele sesizate se confirmă. De asemenea, în timpul cercetărilor, la faţa locului s-a prezentat o minoră de 11 ani care a declarat faptul că este fata concubinei persoanei decedate şi că, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, comise de bărbatul decedat", se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu. 

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale minorei. 

Cu ocazia examinării medico-legale a minorei, medicii legişti au stabilit ca aceasta prezintă leziuni specifice infracţiunii de viol. 

A fost efectuată autopsia cadavrului, medicii legişti concluzionând ca moartea a fost violentă, datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute determinate de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare. 
 

Sursă: Agerpres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România