Antena 3 CNN Externe Dialog revoltător interceptat între un soldat rus și soție, după ce a jefuit o casă din Ucraina. El: "Ți-am furat cosmetice". Ea: "Ne trebuie și laptop"

Dialog revoltător interceptat între un soldat rus și soție, după ce a jefuit o casă din Ucraina. El: "Ți-am furat cosmetice". Ea: "Ne trebuie și laptop"

Autoritățile din Ucraina au publicat un nou dialog, interceptat între un soldat rus și soția sa, după ce acesta a jefuit o casă din Ucraina. "Ți-am furat cosmetice și adidași de marcă. Am făcut și saună", se laudă bărbatul. În replică, aceasta îi spune că ar avea nevoie și de un laptop.

de Gabriel Dano    |   

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a făcut publică o nouă discuție telefonică între un soldat rus și soția sa. Acesta îi spune cu satisfacție femeii că a furat cosmetice, tricouri de calitate și adidași de firmă. Nemulțumită, Aceasta îl ceartă că nu a luat și laptopul, scrie Ukrainska Pravda, citată de stiridiaspora.ro.

Soldatul spune că a băut vitamine "scumpe" și chiar a făcut saună.

Redăm mai jos dialogul soldatului rus cu soția sa:

Andriy: "Ți-am furat niște produse cosmetice aici. Sunt și mostre".

Soția: "Bine! Acesta va fi o amintire din Ucraina. Ce bine!"

Andriy : "Adidașii sunt de damă, ei bine, sunt NB, sunt de marcă, totul este așa. Mărimea 38. Sunt în general cool. Totul este de înaltă calitate, toate hainele."  

Soția: "Da! Probabil că au luat toți băieții."  

Andriy: "Toți cară bunurile cu gențile. Aș putea lua și laptopul, dar mi-e frica să nu mă dau de gol"

Soția: "Sofia va merge la studii - are nevoie și de un laptop, la naiba!"

Andriy: "Ei bine, aici locuiește o familie de sportivi. Am luat vitamine scumpe, tricouri noi de fotbal și tricouri de hochei”.

Soția: "Păi, e clar! Ia tot, ia tot, Andriy, mai ai nevoie de tricouri."

Andriy: "Mi-am luat și pantalonii scurți. Sunt lucruri bune aici, desigur. Am fost șocat când am intrat în cameră."

Soția: "Îți dai seama cum trăiesc ei, da? Și cum trăim noi. Pentru asta se luptă. Ei spun: " Am trăit normal, tu ești cel care ai venit aici ".

Andriy: "Casa este pur și simplu minunată. Este acoperită cu piatră, mobilierul este din răchită. Ne aburim în saună pentru a doua zi."  

Soția: "Oh, nu-ți face griji. Nu erau traininguri? Trebuia să iei și un training frumos." 

Subiecte în articol: Război Ucraina
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben