Antena 3 CNN Politică Dragnea: Vineri m-a sunat Klaus Iohannis și mi-a cerut demisia. Nu are dreptul

Dragnea: Vineri m-a sunat Klaus Iohannis și mi-a cerut demisia. Nu are dreptul

de M.Z.    |   

Președintele PSD Liviu Dragnea a dezvăluit duminică, la Antena 3, că vineri, după condamnarea sa în dosarul Referendumul, a fost sunat de președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut să demisioneze.

”M-a sunat vineri (Klaus Iohannis - n.r.), pe 7 seara. Eram la volan”, a spus președintele PSD Liviu Dragnea, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Dragnea a povestit că a oprit pe dreapta și a vorbit cu președintele.

”Mi-a zis că-i pare rău în plan personal, dar crede că eu, având această poziție, ar trebui să-mi dau demisia, că pot afecta imaginea României”.

”Mi s-a părut deplasat ca președintele României să ceară unui președinte de partid politic să-și dea demisia. Nu are dreptul să se amestece în viața unui partid”, a continuat Dragnea.

Mai mult,”cred că fără să-și dea seama, a intrat într-o zonă neconstituțională”, a încheiat șeful PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"