Antena 3 CNN Timp liber Muzică El a fost marea iubire a lui George Michael. Cu doar câteva săptămâni înainte de a muri, cei doi s-au revăzut şi...(FOTO)

El a fost marea iubire a lui George Michael. Cu doar câteva săptămâni înainte de a muri, cei doi s-au revăzut şi...(FOTO)

În 2009, George Michael se despărţea de Kenny Goss, după 13 ani de relaţie. A declarat mereu însă că el reprezintă iubirea vieţii sale. Iată, însă, că doar cu câteva săptămâni înainte ca artistul să se stingă din viaţă în ziua de Crăciun, cei doi au reluat relaţia.

”George a trecut printr-o perioadă cu adevărat sumbră, mai ales după despărțirea de Kenny”, a declarat pentru Sun un apropiat al cuplului.

”Când era cu el, aveam impresia că e cineva care-l ține pe linia de plutire. Lucrurile n-au fost niciodate simple în relația lor, dar Kenny este iubirea vieții lui și îi face bine, așa că aceasta nu poate fi decât o veste foarte bună”, a adăugat sursa citată, potrivit Click.

Michael și-a anunțat despărțirea de Kenny în timpul turneului Symphonica din 2011. ”De fapt, eu și Kenny nu mai suntem împreună de doi ani și jumătate. Îl iubesc foarte mult. Acest om mi-a adus multă bucurie și multă suferință.”
Până în acest moment, Kenny Goss nu a făcut nicio declarație cu privire la moartea fostului său iubit.

 

Subiecte în articol: George Michael iubit
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători