Antena 3 CNN Life Esti o fire curioasa? Iata in ce ar trebui sa investeasca cel mai mult femeile moderne (P)

Esti o fire curioasa? Iata in ce ar trebui sa investeasca cel mai mult femeile moderne (P)

 

Investitiile sunt de mai multe feluri, nu doar financiare, insa tipul acestora depinde de la caz la caz, de personalitatea si situatia in care se afla o persoana. Reprezentantele sexului frumos au foarte multe calitati, incercand constant sa isi creeze un echilibru in viata, intre planul personal, social si cel profesional. Printre cele mai mari investitii pe care o femeie ar trebui sa le faca, indiferent de varsta pe care o are, se numara:

  • Aspectul sau

Femeile moderne au tendinta de a se lasa absorbite de evolutia profesionala, concentrandu-se foarte mult pe abilitatile pe care si le pot dezvolta prin munca si experienta. Deseori, acestea nu mai acorda aparentei lor atat de multa atentie, efectele acestei neglijari observandu-se destul de tarziu.

Atat silueta, cat si stilul vestimentar, sunt factori esentiali care ajuta la mentinerea unei increderi de sine crescute, avand totodata o influenta majora in viata sociala, profesionala si cea personala. Dupa adolescenta, cumparaturile nu mai reprezinta doar un hobby, ci si o activitate necesara, deoarece ele ajuta la mentinerea unei frumuseti exterioare pe care o pot percepe persoanele noi din viata ta, de cand te observa prima data.

Pentru a economisi timp, opteaza pentru shopping-ul online, acesta putandu-se face mult mai simplu si rapid, de oriunde, oricand. Comanda de pe site-uri sigure, ale unor brand-uri cunoscute precum www.reverse.ro, astfel incat sa nu intampini situatii neplacute. Alege de fiecare data produse de o calitate inalta, achizitionand marimea potrivita pentru fiecare piesa. Combinatiile stilistice pe care le faci au rolul de a-ti reflecta nu doar job-ul, ci personalitatea si gustul estetic. Atunci cand trebuie sa fii prezenta la un eveniment, ori doresti sa adaugi un plus de eleganta si delicatete outfit-ului, nu ezita sa apelezi la o pereche de pantofi cu toc, pe care sa o asortezi fie cu accesoriile, fie cu paleta cromatica a tinutei.

 

  • Dezvoltarea profesionala

Pentru atingerea succesului in sfera profesionala este nevoie de foarte multa munca si implicarea, o cariera construindu-se in ani de zile, urmand ca functia sa fie intretinuta zilnic cu profesionalism, dedicare si perfectionare continua. Pentru a avea job-ul pe care si-l doresc, foarte multe persoane trebuie sa aiba o ambitie de neclintit, deoarece drumul catre realizarea unui astfel de obiect este pavat cu obstacole si provocari, care insa daca sunt depasite, ofera lectii valoroase, care te vor ajuta pe viitor.

  • Propria persoana

Fiecare femeie trebuie sa investeasca in propria sa evolutie, avand in topul prioritatilor sale succesul personal (pe mai multe planuri – personal, profesional, emotional), gasindu-si un stil de viata benefic, potrivit activitatilor si personalitatii sale. De multe ori, daca esti prinsa intr-o rutina complexa, care nu permite adaugarea unor pasiuni sau alocarea unor momente doar pentru tine, in ani, vei resimti deterioarea sinelui.  Nu te neglija si incearca pana cand reusesti, cu rabdare si ambitie, sa te protejezi de stres, de oboseala cronica, insa, in mod special, de toxinele pe care le poti acumula foarte usor din mediul inconjurator (persoane, emotii, alimentatie, vicii, etc.).

Investeste in tine insati, perfectionandu-te, lasandu-te sa evoluezi, fara a-ti pune bariere, fara a le permite celor din jur sa iti impuna limite.

Desi este important ca o persoana, fie femeie, fie barbat, sa investeasca in familia sa, lista prioritatilor difera de la om la om, aceasta putand suferi de-a lungul anilor modificari, in functie de experientele traite in fiecare zi. Astfel, daca nu consideri ca este un moment oportun pentru tine pentru a-ti forma sau intregi viitoarea ta familie, focuseaza-te pe scopurile pe care le ai, asigurandu-te ca nu iti uiti niciodata principiile. Nu lasa niciodata vocea „publicului”, cea a oamenilor care te inconjoara, sa te influenteze sau conduca. Este viata ta si poti face orice doresti cu ea, atata timp cat esti dispusa sa muncesti, sa te dedici visurilor tale, fara sa iti neglijezi sanatatea sau bunastarea. Opiniile celor din jur pot fi luate in considerare, doar daca sunt insotite de sfaturi utile, constructive, care te ajuta sa identifici posibile fisuri in planurile pe care ti le faci, ori in abordarile pe care doresti sa le aplici.

O femeie puternica este acea persoana care va putea sa isi pastreze zambetul pe buze indiferent de situatia in care se afla, gestionand evenimentele din viata sa astfel incat sa isi pastreze constant un echilibru in viata sa. Totodata, aceasta se va baza mereu pe propriile forte, stiind rational cand are nevoie de opinia sau ajutorul unui specialist.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"