Antena 3 CNN Actualitate Familia Luizei Melencu anunță că a depus plângere la procurorul general: „Un om care a putut să facă distincția între teroare și omenie”

Familia Luizei Melencu anunță că a depus plângere la procurorul general: „Un om care a putut să facă distincția între teroare și omenie”

de S.T.    |   

Mama și bunicul Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, au discutat cu procurorul general Bogdan Licu.

„Am simțit că vorbim și noi cu un om, nu cu procurorul-general”, a declarat Monica Melencu.

„E un om care a putut să facă distincția între teroare și omenie. A făcut o plângere prin domnul avocat”, a precizat bunicul Luizei.

La rândul său, avocatul Tonel Pop a precizat că nu poate oferi detalii cu privire la plângere și nici nu a spus împotriva cui a fost depusă.

„Procurorul general nu poate să intre în dosarul cauzei, dar când instituția statului este in pericol prin unele chestiuni administrative sau de conduită care nu este normală, legală sau care revoltă popuilația, atunci managerii acestei instituții din statul român, CSM, procurorul general trebuie să ia măsuri. Vom vedea măsurile”, a declarat avocatul familiei Melencu.

După întâlnirea cu Bogdan Licu, procurorul general al României, familia Melencu se îndreaptă spre Ministerul Justiției, pentru discuții cu Ana Birchall.

Subiecte în articol: Luiza Melencu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept