Antena 3 CNN Life Fata lor murise într-un accident de mașină îngrozitor. La o lună de la înmormântare, însă, un telefon le-a dat fiori reci: Veniți să vă luați fiica acasă!

Fata lor murise într-un accident de mașină îngrozitor. La o lună de la înmormântare, însă, un telefon le-a dat fiori reci: Veniți să vă luați fiica acasă!

În 2006, nouă studenți au fost implicați într-un teribil accident. Whitney Cerak a fost declarată moartă, iar familia ei a început complicatul proces al vindecării.

În aceeași camionetă, în acea zi, era o altă studentă pe nume Laura Van Ryn, ea a scăpat cu viață, dar a sfârșit în spital cu răni serioase, starea ei era critică și a sfârșit în comă. Familia a stat la căpătâiul ei timp de o lună, dar în cele din urmă a fost clar pentru toți: Laura nu era Laura!

A reieșit că femeia despre care credeau că era Laura, era de fapt Whitney – femeia care fusese declarată moartă. Aceste două fete semănau atât de mult încât nici măcar familiile lor nu putea face diferența între ele.

Părinții Laurei au început să bănuiască ceva când au observat că fata pe care o credeau fiica lor avea un cercel în buric. Când și-a revenit, medicii au rugat-o să își scrie numele pe o bucată de hârtie, iar fata a scris Whitney, nu Laura.

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei