Antena 3 CNN Actualitate Fiica afaceristului ucis la Arad: „Tata nu a primit niciodată mesaje de amenințare”

Fiica afaceristului ucis la Arad: „Tata nu a primit niciodată mesaje de amenințare”

Fiica afaceristului mort în asasinatul cu bombă de la Arad, a făcut o mărturie în exclusivitate pentru Antena 3. Declarația sa a venit după ce autoritățile au anunțat că iau în calcul posibili complici și un asasinat la comandă.

Familia afaceristului a fost mutată de acasă, iar spațiul a fost sigilat de anchetatori.

Fiica omului de afaceri Ioan Crișan este în stare de șoc. Atât ea, cât și întreaga familie nu își explică modul în care omul de afaceri și-a pierdut viața, în teribilul incident de sâmbătă dimineață.  

„Tata nu a primit niciodată mesaje de amenințare”, a declarat fiica lui Ioan Crișan, în exclusivitate pentru Antena 3.

În plus, aceasta a precizat că tatăl său nu le-a spus niciodată că ar avea probleme financiare, că are neînțelegeri cu diferite persoane sau că ar fi amenințat de cineva. Ioan Crișan era un om extraordinar de discret și nu își spunea problemele.

Important de menționat este că fiica afaceristului a mai declarat, pentru Antena 3, că, în urmă cu o săptămână înainte de tragedie, tatăl său a avut probleme cu mașina.

Ioan Crișan a fost, săptămâna trecută, cu autoturismul la un service, acolo unde și-a schimbat două cauciucuri. Afaceristul a stat aproximativ 25 de minute pe terasa service-ului, timp destul pentru ca cineva să fi putut monta dispozitivul sub scaun.

Polițiștii susțin însă că toate camerele de supraveghere din incinta service-ului auto nu arată că cineva suspect s-ar fi apropiat de mașină.

De asemenea, un alt moment în care bomba ar fi putut fi amplasată în mașina omului de afaceri din Arad este momentul în care acesta și-a parcat autoturismul la ferma sa. Și angajații au fost audiați. 

Subiecte în articol: Ioan Crișan Arad fiica
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept