Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile cu lipici la bani. 12% dintre miliardarii lumii sunt născuți în această zodie. Vezi dacă e zodia ta!

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile cu lipici la bani. 12% dintre miliardarii lumii sunt născuți în această zodie. Vezi dacă e zodia ta!

Lista celor mai bogati oameni din lume este populata in mare parte de persoane nascute in perioada 23 august – 22 septembrie.

12% dintre cei mai multi miliardari din lume sunt nascuti sub semnul unui semn feminin, Fecioara. N-ar trebui sa ne surprinda, Fecioarele muncesc mult, sunt ambitioase, minutioase si analtice. Motorul lor este dorinta de a atinge perfectiunea si nu de a strange bani.

8% dintre miliardarii lumii sunt nascuti in zodia Berbec. Zodia Berbec este agresiva, colerica, dar foarte muncitoare. Una dintre cele mai predispuse zodii sa fie lider, Berbecul  s-a nascut sa conduca, nu sa fie condus. Berbecul are o trasatura de caracter in comun cu Fecioara, dorinta de perfectiune. Asta ii face sa faca totul pentru a atinge sau pentru a fi cat mai aproape de ea.

Alti 8% dintre cei mai bogati oameni din lume sunt Varsatorii. Acestia sunt idealisti, muncitori si creativi. Bill Gates este Scorpion. Scorpionii sunt pasionali, convingatori si muncitori. Vor munci pana la epuizare daca cred in acel proiect. Calm la suprafata, misterios chiar, va ascunde ceea ce se intampla in interior daca acest lucru il va dezavantaja.

Zodia cu cele mai mici sanse de a deveni miliardara este Sagetatorul.

Acesta nu are calitatile necesare pentru a face avere, este dezorganizat si deseori neserios. Compenseaza prin creativitate. Steven Spielberg, unul dintre cei mai bogati regizori este zodia Sagetator.

 

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!