Antena 3 CNN Horoscop Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021. Berbecii vor aventuri, Racii au vise romantice

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021. Berbecii vor aventuri, Racii au vise romantice

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021. În săptămâna aceasta, nativii din zodia Leu au parte de multe întâlniri romantice, în timp ce Fecioarele au o perioadă de stagnare în relație.

de Georgiana Adam    |   

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Berbec

Când Marte se asociază cu semnul Scorpionului, este posibil să vă simțiți cumva deconectați de relația pe care o aveți. Conexiunea fizică lipsește, iar asta s-ar putea să vă facă să cautați aventuri de o noapte, care pot fi satisfăcătoare.

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Taur

Sunteți practici, responsabili și de încredere. Acestea sunt și calitățile pe care le căutați la persoana iubită. Câteodată simțiți că nu vă potriviți foarte bine cu partenerul, iar asta vă întristează. 

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Gemeni

Vă grăbiți să începeți o relație, despre care nu știți foarte multe lucruri. Abia ați cunoscut pe cineva și deja vă faceți planuri de viitor. Încercați să lăsați lucrurile să vină de la sine, fără să le forțați. Vin vremuri de confuzie.

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Rac

Realitatea a lovit prea tare? Se pare că sunteți loviți de vise foarte romantice legate de o persoană foarte apropiată. Sunteți timizi, iar asta vă face să luați decizii raționale. În perioada imediat următoare veți căuta modalități de a vă dezvolta personal, dar mai ales în ceea ce privește capitolul dragoste.

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Leu

Aveți o mulțime de momente romantice spontane, care vă entuziasmează foarte tare. Dacă aveți ceva timp liber, luați-vă partenerul și mergeți într-un loc liniștit. 

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Fecioară

Vine o perioadă de stagnare în ceea ce privește relația e dragoste. Certurile par că nu se mai termină, iar asta vă face să fiți foarte impulsivi. Încercați să comunicați mai mult cu partenerul.

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Balanță

Aveți vise romantice liniștitoare și pasionale. Poate ar trebui să puneți în practică tot ceea ce visați. Nu se știe niciodată. Se pare că cineva dorește să reintre în viața dumneavoastră. Poate fi un fost prieten sau chiar iubit. 

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Scorpion 

În această săptămână există o atmosferă visătoare, de evadare, în care vă place să stați. Ca semn misterios și introvertit, este ușor să vă ascundeți în spatele misterului. Sexualitatea se află într-un punct maxim. 

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Săgetător

Mai mult ca oricând, iubiți-vă spiritul liber. Mulți dintre prietenii dumneavoastră sunt invidioși pe energia dumneavoastră. Luna nouă vă deschide ușa către noi oportunități romantice. 

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Capricorn

Nu sunteți foarte interesați să intrați în noi relații. Privind potențialii parteneri dintr-o perspectivă obiectivă, sunteți capabili să vă păstrați distanța emoțional. 

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Vărsător

Săptămâna aceasta veți avea parte de multe întâlniri romantice. În a doua parte a săptămânii veți fi copleșiți de o mulțime de gânduri contradictorii în privința unei întâlniri. Urmăriți-vă intuiția!

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021 pentru Pești

Vă simțiți romantici și plini de dragoste. Pierdeți puțin din emoție atunci când Soarele părăsește semnul Săgetătorului. Sunteți capabili în această săptămână să scăpați de gândurile negative ale fostelor relații.

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs