Antena 3 CNN Sport Tenis Ilie Năstase, potop de laude la adresa Simonei Halep

Ilie Năstase, potop de laude la adresa Simonei Halep

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, duminică, la Sala Polivalentă din Cluj, că victoria Simonei Halep în fața Petrei Kvitova a fost "entuziasmantă", mai ales că adversara ei nu este o jucătoare oarecare.

"Victoria Simonei a fost entuziasmantă pentru că Petra Kvitova a fost altă jucătoare azi, a jucat mult mai bine. Iar în aceste condiții, Simona trebuia să ridice jocul ca să o poată bate. Sigur, au fost momente dificile, la 2-1 în setul decisiv dacă Kvitova făcea 3-1 era complicat. Dar Simona, ca toți jucătorii buni, a ieșit din situația aia. Contează și pentru ea această victorie, pentru că atunci când câștigi pe muchie așa, capeți încredere. Mai ales că a bătut-o pe Kvitova, nu e orice jucătoare", a spus fostul tenisman, citat de Agerpres.

El a adăugat că atmosfera din Sala Polivalentă i-a adus aminte de cea de la meciurile de Cupa Davis din anii '70. "Atmosfera a fost frumoasă, mi-a adus aminte de anii '70, când jucam eu cu domnul Țiriac și cu domnul Hărădău. Meciurile de Cupa Davis erau atunci extraordinare", a precizat Năstase.

România poate câștiga cu 3-1, dacă Monica Niculescu o "adoarme" pe Karolina Pliskova la fel ca pe Petra Kvitova în partida de sâmbătă, a afirmat Ilie Năstase. "Nu mă așteptam la 2-1, pentru că am văzut că cehoaicele sperau la 2-0 după prima zi. Dar uite că a fost 1-1 după prima zi, iar acum e 2-1. Monica dacă o adoarme pe Pliskova așa cum a adormit-o, ieri, pe Kvitova, atunci se poate să facem 3-1 și să mergem mai departe", a menționat fostul tenisman.

Simona Halep a învins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 3-6, 6-3, duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, și echipa feminină de tenis a României conduce Cehia, deținătoarea titlului, cu scorul de 2-1, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup.

Subiecte în articol: Fed Cup Simona Halep Ilie Nastase
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște