Antena 3 CNN Actualitate Social În urmă cu trei ani, Ionuț își salva tatăl de la moarte și devenea un erou. Astăzi, totul a luat o turnură dramatică

În urmă cu trei ani, Ionuț își salva tatăl de la moarte și devenea un erou. Astăzi, totul a luat o turnură dramatică

Poveste de-a dreptul dramatică în Satul Nou, comuna Pochidia, județul Vaslui. În urmă cu trei ani, Ionuț, pe atunci în vârstă de 15 ani, își salva tatăl de la moarte.

Bărbatul avusese o tentativă de sinucidere, încercase să se spânzure, după ce fusese părăsit de soție și de trei dintre copii, când adolescentul și-a pus propriul corp sub picioarele tatălui pentru a-i susține trupul. 

Atunci a devenit un erou pentru toți. Astăzi, tănărul se zbate între viață și moarte, după ce omul pe care l-a salvat atunci l-a lovit cu un par în cap.

Potrivit vremeanoua, tatăl lui Ionuț se certa cu un vecin, pe care a vrut să îl lovească. Doar că în acea învălmășeală, cel care a avut de suferit a fost Ionuț. A fost lovit atât de puternic în cap, încât acum se află la spital în comă de gradul IV.

Tânărul a fost transportat la un spital din Galați, dar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire. 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște