Antena 3 CNN Externe Marine Le Pen alimentează curentul extremist în Europa: "Britanicii ar trebui să părăsească închisoarea UE"

Marine Le Pen alimentează curentul extremist în Europa: "Britanicii ar trebui să părăsească închisoarea UE"

Cetăţenii britanici ar trebui să voteze pentru ieşirea ţării din Uniunea Europeană la referendumul din 23 iunie, inspirându-i astfel şi pe alţi europeni să 'fugă' din blocul comunitar, a declarat preşedinta Frontului Naţional francez, Marine Le Pen, într-un interviu apărut marţi în cotidianul italian Libero, din care preia DPA, conform Agerpres.

Lidera extremei drepte franceze şi-a exprimat speranţa că britanicii 'vor avea şansa de a deschide un drum pe care sper că vor fugi şi alte popoare europene' din Uniunea Europeană, pe care ea a denumit-o 'o închisoare'.

Tot potrivit şefei Frontului Naţional, măsurile de securizare a frontierelor naţionale în interiorul UE, sacrificându-se astfel spaţiul Schengen de liberă circulaţie, sunt justificate.

'Controlarea frontierelor noastre este vitală dacă vrem să luptăm eficient împotriva afluxurilor de migranţi, printre care se pot infiltra şi terorişti islamişti care ne acoperă ţările în sânge', a comentat Marine Le Pen.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște