Antena 3 CNN Actualitate Justiție Lovitură pentru judecătoarea din înregistarea lui Băsescu. CSM va dezbate un posibil conflict de interese în cazul Cameliei Bogdan

Lovitură pentru judecătoarea din înregistarea lui Băsescu. CSM va dezbate un posibil conflict de interese în cazul Cameliei Bogdan

de M.Z.    |   

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va lua în dezbatere, săptămâna viitoare, un posibil conflict de interese în care ar fi implicată judecătoarea Camelia Bogdan, după un an de la dezvăluirea cazului, potrivit Antena 3.

Ședința care va avea loc miercuri la CSM vine la un an după ce Grupul de Investigații Politice (GIP) a publicat documente care arată că, în timp de judeca dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 de lei de la Ministerul Agriculturii, parte în dosar.

Mai mult, potrivit GIP, judecătoarea a petrecut și un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, tot pe banii ministerului.

După ce s-a întors din sejur, judecătoarea Camelia Bogdan a decis, într-un timp record, în favoarea Ministerului Agriculturii.

”Excat acum un an, prezentam acest caz de incompatibilitate evidentă, clară pentru orice om”, a spus președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

”Sentința în dosarul ICA nu a fost doar una defavorabilă lui Dan Voiculescu și celorlalți inculpați, ci și una favorabilă părții vătămate, Ministerul Agriculturii. După ce beneficiase de sejurul și de banii Ministerului Agriculturii, judecătoarea Bogdan a hotărât că Ministerul Agriculturii a avut dreptate și i-a condamnat pe inculpați la plata prejudiciului solicitat de Ministerul Agriculturii, respectiv 60.482.615 euro. Este celebrul „prejudiciu” pentru recuperarea căruia judecătoarea Bogdan, împreună cu DNA și ANAF, au dat afară Antena 3 din sediul în care își desfășura activitatea”, se arată în postarea GIP, de pe pagina de Facebook.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are