Antena 3 CNN Show Margarita de la Clejani, gafă monumentală. A fost surprinsă într-o ipostază scandaloasă în miez de noapte

Margarita de la Clejani, gafă monumentală. A fost surprinsă într-o ipostază scandaloasă în miez de noapte

Margarita de la Clejani a intrat în gura comunității creștin-ortodoxe după ce a comis o gafă monumentală, în miez de noapte. Margherita de la Clejani a fost surprinsă într-o ipostază scandaloasă în miez de noapte, după ce s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, pentru a se poza. Momentul a stârnit revolta și indignarea internauților.

de Cristina Tudorache    |   

După accidentul rutier în care a fost implicată, fiica Clejanilor nu s-a potolit. Fără să-i pese de absolut nimic, în miez de noapte, Margherita de la Clejani s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției. Gestul vedetei, însă, a fost aspru criticat de fani.

”SCANDALOS‼️ REVOLTĂTOR‼️ STRIGĂTOR LA CER‼️
Margherita de la Clejani s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, aducând o gravă atingere valorilor noastre crestin-ortodoxe.”, a scris un internaut pe Facebook. 

Margarita de la Clejani, accident din cauza drogurilor

La sfârșitul lunii mai, Margherita de la Clejani, fiica artiştilor Viorica şi Ioniţă Manole, a provocat un accident rutier, în Capitală. Atunci, cântăreața a a ajuns la IML din cauza comportamentului său suspect, iar în urma recoltării probelor, polițiștii au transmis că artista se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

Margherita de la Clejani a negat atunci că ar fi consumat substanţe interzise şi a mărturisit că a provocat accidentul pentru că „îşi făcea buzele“ în timp ce se afla la volan.

Ulterior au ieșit la iveală și alte scandaluri în care ar fi fost implicată tânăra artistă.

Subiecte în articol: Margherita de la Clejani gafa
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025