Antena 3 CNN Actualitate Marian Oprişan, despre Ion Ştefan, propunerea de ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban: Nu a plătit impozitul pe casa de 1.000 de mp şi nici serviciile de salubritate

Marian Oprişan, despre Ion Ştefan, propunerea de ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban: Nu a plătit impozitul pe casa de 1.000 de mp şi nici serviciile de salubritate

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, susţine că deputatul Ion Ştefan, care fusese propus ministru al dezvoltării în guvernul Orban, nu a plătit impozitul pentru casa de 1.000 de metri pătraţi şi a eludat plata serviciilor de salubritate timp de cinci-şase ani.

Marian Oprişan spune că deputatul PNL ar fi plătit gunoiul pentru o singură persoană, în timp ce în casă locuiau cinci persoane, creând un alt prejudiciu municipalităţii.

"Nu a plătit niciodată impozit la stat pentru casa sa de 1.000 mp, ceea ce îl transformă într-un evazionist care a creat un prejudiciu Municipiului Focşani de câteva zeci de mii de euro. A păcălit Municipiul Focşani şi CUP Salubritate ani de zile, plătind gunoi pentru o persoană, deşi în casa de 1.000 mp locuiau cinci persoane. Un alt prejudiciu de mii de euro săvârşit de hoţomanul propus să gestioneze jumătate din bugetul României", a susţinut, într-un comunicat de presă, preşedintele CJ Vrancea.

Preşedintele CJ este de părere că numele său a fost atras în acest scandal mediatic "pentru a muta atenţia publică de la o infracţiune săvârşită de către cel pe care PNL l-a propus pentru funcţia de ministru al dezvoltării, cel care nu şi-a plătit niciodată impozitul pe casa domniei sale de 'numai' 1.000 mp şi cel care a eludat plata serviciilor de salubritate timp de 5-6 ani".

Oprişan a precizat că el şi familia sa plătesc impozitele "la timp" şi consideră că organele abilitate trebuie să ia măsuri pentru a-i sancţiona pe cei "care trec la gunoi o persoană, doar ca să plătească mai puţini bani".

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Marian Oprisan Vrancea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini din interiorul halei cuprinse de incendiu, în București