Antena 3 CNN Show Showbiz Moment inedit pentru Andra! A rămas în pană și s-a urcat în mașina unor necunoscuți. Ce a urmat a devenit în scurt timp viral (VIDEO)

Moment inedit pentru Andra! A rămas în pană și s-a urcat în mașina unor necunoscuți. Ce a urmat a devenit în scurt timp viral (VIDEO)

Moment inedit pentru Andra. Cântăreața a rămas în pană și s-a urcat în mașina unor necunoscuți, care s-au oprit să o întrebe dacă o pot ajuta cu ceva. S-a dovedit că străinii erau doi americani, Ron și Katy. Ce a urmat a devenit viral.

Ei bine, totul nu a fost decât un scenariu pentru a celebra Ziua Limbii Române. Andra a cântat cu cei doi americani piesa sa: „Niciodată să nu spui niciodată”.

Clipul a fost postat de Ambasada Statelor Unite, pe pagina de Facebook, alături de mesajul: „Am învăţat ca niciodată să nu spunem niciodată. Colegii noștri, Ron și Katy, au primit o lecţie de limba română, în variantă muzicală, de la nimeni altcineva decât Andra. Când totul se reduce la trăirea clipei, inevitabil este bine. La mulţi ani, Limba Română!”.

 

Subiecte în articol: Andra
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște