Antena 3 CNN Externe Băiat de nouă ani, victimă a bullying-ului, i-a mărturisit mamei sale că nu mai vrea să trăiască. Imaginile au stârnit un val de furie pe internet

Băiat de nouă ani, victimă a bullying-ului, i-a mărturisit mamei sale că nu mai vrea să trăiască. Imaginile au stârnit un val de furie pe internet

O mamă din Australia și-a filmat băiețelul de nouă ani care plângea și spunea că vrea să moară, după ce colegii de școală l-au batjocorit din cauza înălțimii.

Quaden, băiatul de nouă ani, suferă de o formă de sindrom Down. Din cauza staturii foarte mici, acesta a fost batjocorit de colegii de școală care i-au pus mâna în cap ca unui câine și au râs de înâlțimea lui. 

Copilul a izbucnit în lacrimi și a început să îi spună mamei că nu mai vrea să trăiască. Mama băiatului a postat video-ul pe Facebook și a mărturisit că Quaden a mai încercat să își ia viața.

Femeia a vorbit și despre importanța unei educații solide a copiilor, pentru a evita astfel de incidente, care pot avea urmări tragice. Conform acesteia, școlile ar trebui să învețe tinerii depre persoanele cu dizabilități și cum trebuie tratate. 

În video-ul de peste 6 minute copilul suspină și spune în repetate rânduri că vrea să moară. Utilizatorii Facebook au fost revoltați de imaginile devastatoare și au postat comentarii de susținere pentru mamă și fiu. 

Subiecte în articol: sinucidere copil
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi