Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Probleme în căsnicie pentru un fotbalist cunoscut

Probleme în căsnicie pentru un fotbalist cunoscut

Viețile personale ale vedetelor de la Real Madrid îi dau mereu bătăi de cap lui Florentino Perez. După ce s-a văzut nevoit să îi interzică lui Ronaldo excursiile în Maroc, patronul galacticilor trebuie să gestioneze o altă situație: James a fost prins des în cluburi și e bănuit că și-ar înșela soția, scrie gsp.ro.

Într-adevăr, căsnicia dintre James Rodriguez și Daniella Ospina s-ar putea încheia după ce presa columbiană a dezvăluit că jucătorul ar avea o relație cu Helga Lovekaty. GALERIE FOTO

Soția fotbalistului nu e prea mulțumită de faptul că James iese tot mai des noaptea în oraș. ”Apare des în cluburi, e însoțit mereu de femei frumoase”, notează o publicație din Columbia. Iar una dintre aceste femei e chiar fotomodelul rus care a devenit mărul discordiei în familia Rodriguez-Ospinna.

Daniella e jucătoare de volei, iar în ultima perioadă a fost ocupată și cu filmările la o emisiune TV. Prin urmare, nu a mai avut așa mult timp de petrecut cu James, iar relația dintre cei doi s-ar fi răcit.



Subiecte în articol: Real Madrid
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro