Antena 3 CNN Externe Tensiuni în ONU, din cauza lui Donald Trump. Rusia îl apără pe candidatul republican pentru Casa Albă

Tensiuni în ONU, din cauza lui Donald Trump. Rusia îl apără pe candidatul republican pentru Casa Albă

Prințul Zeid Ra'ad Zeid Al-Hussein, Înalt Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, a declarat, miercuri, că alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite ar fi „periculoasă”, dacă acesta nu își schimbă retorica “profund deranjantă” din ultimul timp, scrie The Independent.

Prințul iordanian a subliniat, într-o conferință susținută la Geneva, că cele mai recente comentarii ale candidatului republican pentru Casa Albă, referitoare la tortură și “oameni vulnerabili” sunt “profund deranjante”.

Prințul Zeid a adăugat că alegerea lui Donald Trump ca președinte în Statele Unite ar fi “periculoasă din punct de vedere internațional”.

Conform sursei citate, imediat după declarațiile prințului, Rusia a sărit în apărarea lui Donald Trump, prin ambasadorul Rusiei la ONU, care a susținut că Zeid nu este în măsură să critice scenarii referitoare la șefi de state sau guverne străine.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are