Antena 3 CNN Externe Un pensionar din Germania a găsit bijuterii din aur şi 100.000 de euro într-un sac de gunoi şi a aflat de la poliţie că le poate păstra

Un pensionar din Germania a găsit bijuterii din aur şi 100.000 de euro într-un sac de gunoi şi a aflat de la poliţie că le poate păstra

Un pensionar din Germania a găsit bijuterii şi 100.000 de euro în timp ce tundea un gard viu lângă Hanau. Comoara se afla într-u sac de gunoi vechi şi murdar. Ceea ce a urmat l-a uluit pe bărbat.

de Claudia Popovici    |   

Potrivit presei germane, evenimentul s-a petrecut în noiembrie anul trecut în Hanau, acolo unde pensionarul a descoperit 90 de bijuterii din aur şi 100.000 de euro într-un sac de gunoi murdar şi vechi.

Pensionarul nu a stat pe gânduri şi a sesizat imediat poliţia care a demarat o anchetă.

Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre o infracțiune, dar această pistă nu a fost confirmată. Ancheta a continuat, iar timp de șase luni, poliția l-a căutat pe proprietar, dar fără rezultat.

Legea prevede că o persoană devine proprietar al lucrului găsit, dacă în șase luni de la raportarea către poliție proprietarul nu este găsit.

Astfel, pensionarul a aflat că poate păstra cele 90 de bijuterii din aur şi cei 100.000 de euro găsiți. 

Potrivit sursei citate, cel mai probabil, comoara se afla acolo de mult timp.

Subiecte în articol: bijuterii saci de gunoi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american