Antena 3 CNN Politică Premierul Mihai Tudose, mesaj pentru Anul Nou

Premierul Mihai Tudose, mesaj pentru Anul Nou

de M.Z.    |   

Premierul Mihai Tudose a transmis, duminică, un mesaj de Anul Nou, în care spune că şi-ar dori ca, în 2018, românii să aibă puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup, aşa cum au făcut înaintaşii.

"Dragi români, atunci când ne gândim la ţara noastră, fiecare dintre noi are reprezentări diferite. Dar indiferent de raportările personale, cred că România trebuie să însemne mai mult decât 'tu' sau 'eu', decât 'ei' sau 'voi'. Mai presus de orice, România este despre 'noi' şi despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această ţară. Mi-aş dori ca în anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup, aşa cum au făcut înaintaşii noştri", a scris Mihai Tudose, pe Facebook, în ultima zi din 2017.

Potrivit şefului Guvernului, numai împreună, românii pot duce România mai departe.

"Numai împreună, uniţi şi solidari, putem ţine vie conştiinţa românească şi putem duce România 100 de ani mai departe. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România! La mulţi ani, Generaţie Centenar!", a mai afirmat Tudose. 

Subiecte în articol: mihai tudose mesaj anul nou anul 2018
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs