Antena 3 CNN Politică Trei lideri judeţeni din PNL, loviţi de COVID. Mesaj din izolare: "Protejați-vă! Este momentul să fim disciplinați"

Trei lideri judeţeni din PNL, loviţi de COVID. Mesaj din izolare: "Protejați-vă! Este momentul să fim disciplinați"

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a anunţat pe o reţea de socializare că este infectat cu coronavirus şi rămâne în izolare până se va vindeca şi testul va fi negativ.

de Milena Niță    |   

"Am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Retransmit apelul binecunoscut către populație: protejați-vă!”, a scris Adrian Miuțescu pe Facebook.

Acesta s-a testat "având în vedere gravitatea pandemiei și numărul mare de infectări".

Miuţescu: Respectați recomandările autorităților! E momentul să ne gândim la sănătatea noastră

"Nici eu nu am fost ocolit de COVID-19. În consecință, voi respecta prevederile legale. Tratament și izolare până când următorul test va ieși negativ. 

Vreau, cu această ocazie, să retransmit apelul deja binecunoscut către populație. Protejați-vă! Respectați recomandările autorităților! Paza bună trece primejdia rea! Este momentul să fim disciplinați și să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur!", a adăugat președintele PNL Argeș.

Aţi doi preşedinţi din PNL s-au infectat curând cu coronavirus. Joi, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, anunța că este COVID pozitiv, şi tot atunci președintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunțat că are coronavirus.
 

Subiecte în articol: coronavirus
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi