Antena 3 CNN Externe Președintele Real Madrid îl numește „idiot“ pe Guti. Cuvinte grele și pentru Raul și Figo

Președintele Real Madrid îl numește „idiot“ pe Guti. Cuvinte grele și pentru Raul și Figo

Conform presei spaniole, lista de jigniri a lui Florentino Perez la adresa fostelor legende ale Realului se măreşte cu încă trei nume mari ale sportului rege: Guti, Figo și Raul. Președintele clubului a jignit și celebrul cvintet de jucători crescuți de Real: „La Quinta del Buitre".

de Alexandru Negrici    |   

Relația dificilă lui Florentino Perez cu personalități cheie din istoria Real Madrid a continuat vineri dimineață, Diario Sport raportând că au apărut noi dovezi audio care dezvăluie opiniile dure ale președintelui clubului Real Madrid față de Luis Figo și Guti, din 2006 și 2012.

„Figo este cel care a dus naiba întregul vestiar”, spune Florentino. „Este un fiu de c****ă, ca Raul. Cei mai răi sunt Figo și Raul.”

Florentino nu l-a menajat nici pe Guti. „Este o capră”, a spus el, o insultă spaniolă obișnuită. „Cel mai rău dușman al său este el însuși.

El este folosit de [Cadena] Ser pentru că vor să angajeze un prost și el este un prost. Și Cope îl va lăsa în aer, nu va merge ”, se aude pe înregistrările audio.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Figo s-a alăturat Realului într-o mutare extrem de controversată pentru că era un fost jucător al FC Barcelona.

A petrecut cinci ani la Barcelona, după ce a plecat de la Sporting Lisabona, unde a petrecut șase ani.

Marea legendă a fotbalului mondial a petrecut cinci sezoane pe Santiago Bernabeu înainte de a se muta în Italia pentru a se alătura Interului, retrăgându-se în 2009.

De asemenea, a avut 127 de apariții pentru  selecționata Portugaliei.

Guti a fost un produs al echipei de tineret a Madridului, care a intrat în prima echipă la vârsta fragedă de 19 ani, în 1995.

A continuat să petreacă 15 sezoane în prima echipă a Madridului, făcând 387 de apariții și marcând 46 de goluri, înainte de a pleca în Turcia, la Beșiktaș, în 2010. S-a retras în 2011, după doar 13 apariții la noua echipă.

Președintele clubului a jignit și cvintetul „La Quinta del Buitre", faimosul grup de jucători format din Butragueño, Manolo Sanchís, Míchel, Martín Vázquez și Miguel Pardeza.

„Indivizii ăștia cred că pot trăi pe spatele Madridului până la moarte. E o rușine, dar e adevărul. Toți: El Buitre, Sanchís, Míchel, Martín Vázquez....", se aude pe înregistrările care îi dau acum mari bătăi de cap lui Florentino Perez.

Subiecte în articol: Real Madrid Figo Guti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM