Antena 3 CNN Actualitate Locale Râmnicu Vâlcea, sufocat de gunoaie din cauza firmei de salubrizare

Râmnicu Vâlcea, sufocat de gunoaie din cauza firmei de salubrizare

Locurile special amenajate pentru ridicarea gunoiului din municipiul Râmnicu Vâlcea arată ca adevărate focare de infecție. De aproape o săptămână, gunoiul nu a mai fost ridicat de firma Romprest, cea care a câștigat licitația pentru salubrizare în municipiu, iar mașinile de gunoi ale firmei stau la coadă la stația de sortare din Râureni pentru că nu mai pot depozita acolo gunoiul.

Motivul îl reprezintă o nouă amendă a Gărzii de Mediu Vâlcea pentru firma Romprest, care, la aproape 1 an de când a câștigat licitația pentru salubrizarea municipiului Râmnicu Vâlcea, nu îndeplinește toate condițiile cerute.

În aceste condiții, mașinile Romprest stau aliniate în fața stației de sortare de la Râureni, în timp ce gunoiul râmnicenilor nu mai este ridicat de nimeni. Jurnaliștii de la VoceaValcii au făcut un scurt periplu prin municipiu, iar ceea ce au văzut i-a îngrozit: maldăre de gunoaie neridicate, aruncate de miri pe unde și un miros pestilențial.

Mai mulți utilizatori Antena3.ro ne-au trimis pe mail fotografii cu grămezile de gunoaie, pe care le puteți vedea în galeria foto.

Subiecte în articol: Râmnicu Vâlcea gunoaie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania