Antena 3 CNN Actualitate REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Carmen Dan, anunț de ultimă oră în legătură cu referendumul

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Carmen Dan, anunț de ultimă oră în legătură cu referendumul

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri că toate secţiile de votare de la referendumul din 6-7 octombrie se vor afla sub protecţia angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. "Eu pot să vă asigur că nicio secţie de votare organizată pentru referendumul din 6-7 octombrie nu este altcumva decât în protecţia angajaţilor MAI. De altfel, Poliţia Română a şi ieşit cu un comunicat şi eu cred că explicaţiile şi poziţionarea Poliţiei Române a fost una pertinentă", a spus Carmen Dan la sediul MAI.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Întrebată dacă ministerul poate face faţă la secţiile de votare, având în vedere deficitul de personal, Carmen Dan a răspuns că da.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. "Noi ne ţinem cu multă determinare de implementarea strategiei de acoperire a acestui deficit. Am dat la momentul respectiv şi situaţia exactă actuală. Continuăm însă, fiind preocupaţi, pentru că nu putem să acoperim deficitul pe care l-am avut de azi pe mâine. (...) În 3 - 4 ani de zile estimam să acoperim tot deficitul, vom ajunge în acel punct", a mai spus Carmen Dan.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: carmen dan sectii de votare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept