Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Soţia şi fiica lui Rivaldo, implicate într-un grav accident rutier. Fotografiile distribuite pe Facebook de fostul internațional

Soţia şi fiica lui Rivaldo, implicate într-un grav accident rutier. Fotografiile distribuite pe Facebook de fostul internațional

Soţia şi fiica fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo au fost internate după ce au suferit un accident de circulaţie în noaptea de joi spre vineri, a anunţat fostul mijlocaş al Barcelonei pe reţelele sociale, potrivit EFE.

Accidentul, în care au fost implicate unsprezece vehicule, a avut loc pe o autostradă din regiunea metropolitană Sao Paulo.

"Multe mulţumiri lui Dumnezeu pentru că mi-a salvat soţia şi fiica din acest accident de maşină", a scris Rivaldo pe pagina sa oficială de Facebook. El a publicat şi imagini ale celor două femei când erau îngrijite de medici, precum şi imagini cu felul în care arăta maşina după accident.

Fostul câştigător al Balonului de Aur a adăugat că soţia sa, Eliza Kaminski Ferreira, rămâne internată, în timp ce fiica, Thamirys, a părăsit spitalul.

 

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord