Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Roma, victorie cu mari emoţii, la ultimul meci al lui Totti

Roma, victorie cu mari emoţii, la ultimul meci al lui Totti

AS Roma a obţinut o victorie cu mari emoţii, 3-2 acasă cu Genoa, la meciul de adio al legendarului său fotbalist Francesco Totti, în ultima etapă a campionatului Italiei. 

Totti, în vârstă de 40 de ani, a jucat din minutul 54 la echipa la care portarul român Bogdan Lobonţ a fost rezervă. 

Campion mondial în 2006 cu naţionala Italiei, Totti, care a marcat 250 de goluri în 617 meciuri de campionat pentru Roma, a jucat mult mai puţin în ultimele două sezoane, în care a fost de numai trei ori titular în Serie A. În actuala stagiune, atacantul a avut 18 apariţii în campionat, o singură dată ca titular, şi a punctat de două ori. 

În meciul de pe Stadionul Olimpic, Genoa a deschis scorul în minutul 3, apoi Roma a condus cu 2-1, însă Genoa a egalat în minutul 78, prin Lazovic, la o greşeală a portarului Szczesny. După trei minute, Lazovic a avut o bară. Diego Perotti a marcat golul decisiv în ultimul minut al timpului regulamentar. 

Acest succes i-a asigurat Romei clasarea pe locul 2, în dauna lui Napoli, şi prezenţa în grupele viitoarei ediţii a Ligii Campionilor. 

Napoli, cu Vlad Chiricheş integralist, s-a impus clar, cu 4-2, pe terenul celeilalte echipe din Genova, Sampdoria. Clasată pe locul 3, Napoli va evolua în play-off-ul Ligii Campionilor. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște