Antena 3 CNN Actualitate Șef nou la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, aprobat în ședința CSAT

Șef nou la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, aprobat în ședința CSAT

General-maior Ionel-Sorin Bălan a fost desemnat noul director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, în ședința de miercuri a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. El asigura conducerea STS de la demisia lui Ionel Vasîlca, din iulie anul trecut.

”Preşedintele României a propus Consiliului Suprem de Apărare a Ţării numirea domnului general-maior Ionel-Sorin Bălan în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Propunerea a fost aprobată de către CSAT”, a anunţat Administraţia Prezidenţială imediat după terminarea ședinței

General-maior Ionel-Sorin Bălan şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, parcurgând toate etapele evoluţiei profesionale şi militare, ocupând funcţia de prim-adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, iar din iulie 2019 a asigurat funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

El l-a succedat pe Ionel Sorinel Vasilca, care a demisionat în iulie 2019, în contextul scandalului legat de erorile în localizarea Alexandrei Măceşanu, adolescenta răpită la Caracal de către Gheorghe Dincă, care sunase la numărul unic de urgență.

Subiecte în articol: STS
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat