Antena 3 CNN Actualitate Șoferul unei ambulanțe a rămas fără permis pentru că a condus cu 142 km/h

Șoferul unei ambulanțe a rămas fără permis pentru că a condus cu 142 km/h

Şoferul ambulanţei, în vârstă de 27 de ani, din Cluj, a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 142 km/ h pe DN2 D, în afara localității Bolotești. În autospecială se afla un pacient cu probleme medicale.

de Claudia Popovici    |   

Potrivit IPJ Vrancea, şoferul le-a spus polițiștilor că transporta un pacient la Galați și că a condus cu viteză deoarece acesta se simțea rău.

După verificarea documentelor însă, a reieşit că mașina pe care o conducea nu are regim prioritar de deplasare.

"În timp ce înmâna documentele polițistului rutier, bărbatul a precizat faptul că vehiculul condus aparține unui societăți private de asistență medicală și transportă o persoană de la Cluj către Galați”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Polițiștii l-au dus pe pacient la cel mai apropiat spital

 "Ulterior, conducătorul auto a menționat faptul că starea pacientului impune transportul la o unitate medicală cât mai apropiată, iar un alt echipaj de poliție rutieră care se afla în zonă a sprijinit deplasarea acestuia către UPU Focșani”, au mai spus reprezentanții IPJ Vrancea.

Şoferul a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile

"Facem precizarea că autovehiculul în cauză nu face parte din nicio categori de autovehicule cu regim prioritar de deplasare”, au mai spus reprezentanții IPJ Vrancea.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB