Antena 3 CNN Actualitate Social Spectacol neașteptat printre blocuri! S-a certat cu iubita lui, iar bărbatul din Galați a făcut un adevărat circ. Toți se uitau la ei ca la teatru. Ce nebunie!

Spectacol neașteptat printre blocuri! S-a certat cu iubita lui, iar bărbatul din Galați a făcut un adevărat circ. Toți se uitau la ei ca la teatru. Ce nebunie!

O clipă de furie s-a transformat într-o adevărată nebunie pentru un bărbat din Galați.

Enervat că s-a certat cu iubita, moldoveanul și-a vărsat nervii pe mașina sa. Bărbatul de 29 de ani a luat un ciocan și un topor și și-a distrus propriul autoturism. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi. 

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unei discuţii în contradictoriu cu concubina, bărbatul a intenţionat să pornească autoturismul şi pentru că nu a reuşit, într-un acces de furie, a intrat în casă, de unde a luat un topor şi un ciocan, după care s-a întors la autovehicul pe care l-a lovit, provocând distrugerea capotei, a aripilor faţă şi a parbrizului.

Pe timpul efectuării verificărilor, bărbatul a trecut de la o stare la alta şi deoarece ameninţa că va da foc maşinii şi se va sinucide, jandarmii au hotărât transportarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Galaţi unde s-a dispus internarea. Pentru gestul său, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, dar şi cu o amendă de 200 lei pentru ameninţarea jandarmilor. Cercetările în acest caz au fost preluate de poliţişti, scrie Adevărul.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM