Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua și-a luat atacant ”de 100 de milioane de euro”

Steaua și-a luat atacant ”de 100 de milioane de euro”

Cu 10 zile până la startul Ligii 1, Steaua are în prezent doi atacanți în lot, Alex Tudorie și Bojan Golubovici, scrie GSP.

Gigi Becali a dezvăluit azi că în Liga 1 Tudorie va fi titular.

"Am vorbit cu Reghecampf și am înțeles că va ataca în campionat cu Tudorie. El a crescut foarte mult. I-am spus lui Mihai Stoica să aibă grijă personal de el. El are 20 de ani, iar peste 2 ani poți să iei 100 de milioane de euro pe el. Nu găsești un asemenea atacant. 

Eu l-am luat de la Galați, dar l-a împrumutat Reghe la Voluntari. L-a păcălit Dragomir și i-a zis că o să joace titular, dar a fost rezervă. Eu m-am opus împrumutului. Am zis că este mai bun decât Tade", a spus Becali.

400.000 €este cota lui Tudorie, potrivit transfermarkt.de

Tudorie, 20 de ani, a venit la Steaua la începutul sezonului 2015-2016 și a jucat până în iarnă. Pentru formația roș-albastră a bifat 16 meciuri în Liga 1 și a marcat un gol.

STEAUA NU ȘTIE UNDE SĂ-L JOACE

Tudorie a fost mai mult "chinuit" până acum la Steaua. Rădoi îl juca extremă stânga în 4-2-3-1, deși postul pe care s-a remarcat la Oțelul este vârf împins. Ex-gălățeanul a fost apoi trimis împrumut la FC Voluntari.

La revenirea la Steaua în această vară, a dat din nou de greu. Chiar la începutul pregătirilor pentru noul campionat, MM a anunțat că el și Reghecampf nu-l văd pe Tudorie un atacant veritabil și că au alte planuri pentru el. Puștiul a început amicalele ca fundaș central.Ulterior, a fost trecut din nou în avanposturi și a marcat de 3 ori în 4 jocuri de verificare. 

Subiecte în articol: steaua Gigi Becali
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord